Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-04-27@11:49:59 GMT

شناسایی ۹۰ آسیب‌پذیری در اندروید

تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۸۴۸۱۷

شناسایی ۹۰ آسیب‌پذیری در اندروید

ایتنا - ​​​​​​​مرکز ماهر با اعلام شناسایی بیش از ۹۰ آسیب‌پذیری موجود در دستگاه‌های دارای سیستم‌عامل ‫اندروید از کاربران خواست سریع‌تر نسبت به به‌روزرسانی سیستم‌عامل‌های آسیب‌پذیر اقدام کنند.

به تازگی به‌روزرسانی‌هایی به منظور وصله بیش از ۹۰ ‫آسیب‌پذیری موجود در دستگاه‌های دارای سیستم‌عامل ‫اندروید و دستگاه‌های Pixel منتشر شده است؛ لذا توصیه می‌شود هرچه سریع‌تر نسبت به به‌روزرسانی سیستم‌عامل‌های آسیب‌پذیر اقدام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش ایتنا از مرکز ماهر، مهمترین آسیب‌پذیری وصله شده، آسیب‌پذیری CVE-۲۰۲۱-۰۵۰۷ در بخش System در سیستم‌عامل اندروید است که به مهاجم امکان اجرای کد از راه دور را خواهد داد.

همچنین یک آسیب‌پذیری بحرانی افزایش سطح دسترسی (CVE-۲۰۲۱-۰۵۱۶) نیز در این بخش وجود دارد که جزئیات فنی بیشتری از آن ارائه نشده است.

چندین آسیب‌پذیری افزایش سطح دسترسی در سایر بخش‌های این سیستم‌عامل نیز وجود دارد. در این بین می‌توان به آسیب‌پذیری‌های CVE-۲۰۲۱-۰۵۱۱، CVE-۲۰۲۱-۰۵۰۸، CVE-۲۰۲۱-۰۵۰۹، CVE-۲۰۲۱-۰۵۱۰ و CVE-۲۰۲۱-۰۵۲۰ اشاره کرد که به یک مهاجم محلی امکان می‌دهد کد دلخواه خود را در سیستم‌عامل آسیب‌پذیر اجرا کرده و الزامات تعامل کاربری را به منظور دسترسی به مجوزهای اضافی دور بزند.

اشکالات موجود در دستگاه‌های Pixel گوگل عمدتاً دارای شدت متوسط هستند. در این بین می‌توان به آسیب‌پذیری‌های منع سرویس در Android runtime (CVE-۲۰۲۰-۱۹۷۱ و CVE-۲۰۲۱-۰۵۵۵) و یک آسیب‌پذیری اجرای کد از راه دور در Media Framework (CVE-۲۰۲۱-۰۵۵۷) اشاره کرد.

در مجموع دستگاه‌های Pixel دارای ۴۳ آسیب‌پذیری امنیتی هستند که بر بخش‌های Android runtime، Framework، Media Framework، System، هسته اندروید و بخش‌های Knowles IAXXX adnc driver و Pixel Launcher در Pixel تأثیر می‌گذارند.

تنها ۴ مورد از آسیب‌پذیری‌های مذکور دارای شدت بالا هستند که شامل دو آسیب‌پذیری افزایش سطح دسترسی در بخش‌های Pixel (CVE-۲۰۲۱-۰۶۰۷ و CVE-۲۰۲۱-۰۶۰۸)، یک آسیب‌پذیری افزایش سطح دسترسی در Media Framework (CVE-۲۰۲۱-۰۵۶۵) و یک آسیب‌پذیری افزایش سطح دسترسی دیگر در Framework (CVE-۲۰۲۱-۰۵۷۱) هستند.

گوگل جزئیات فنی بیشتری درباره هیچ‌یک از نقص‌ها منتشر نکرده است. به طور معمول، گوگل جزئیات فنی آسیب‌پذیری‌های وصله شده را تا زمانی که اکثریت دستگاه‌های آسیب‌پذیر وصله‌ها را دریافت نکنند، منتشر نمی‌کند.

سطح وصله امنیتی ۰۵-۰۶-۲۰۲۱ یا بالاتر این آسیب‌پذیری‌ها را رفع می‌کند.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: اندروید بدافزار آسیب پذیری یک آسیب پذیری سیستم عامل CVE ۲۰۲۱

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۸۴۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسیب به جوانان و جامعه با ضعف دستگاه‌های فرهنگی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، سید جمال سجادی پور در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر این شهرستان آموزش، نظارت و ورود قاطع به میدان مبارزه با مواد مخدر در شهرستان میبد از سوی این شورا تاکید کرد.


سجادی پور بابیان اینکه دستگاه‌های فرهنگی از جمله آموزش و پرورش که تعلیم و تربیت ۲۶ هزار نفر دانش آموز را برعهده دارد و ورزش و جوانان متولی امور جوانان است باید پای امور جوانان باشند افزود: شبکه بهداشت باید با آموزش و تبین، آسیب‌های خودکشی و طلاق و دیگر آسیب‌های اجتماعی را با ارائه راهکار‌های مناسب کاهش و شورا و شهرداری از بودجه‌های فرهنگی در رفع آسیب‌ها هزینه کند.


فرماندار میبد به نقش فضای مجازی در شکل گیری بسیاری از آسیب‌ها اشاره و تصریح کرد: اگر آسیبی دانش آموزان و جوانان ما را درجامعه به بیراه می‌برد ضعف دستگاه‌های ماست و باید با نظارت و آموزش و مشاوره این آسیب‌ها از سیمای جوان و جامعه ما زدوده شود.


وی گفت: دستگاه‌های فرهنگی و همه کسانی که تربیونی در اختیار دارند از این ظرفیت‌ها برای کاهش آسیب‌های اجتماعی، استفاده کنند.

دیگر خبرها

  • عملکرد دستگاه‌ها در اجرای اعتبارسنجی هماهنگ بانکی بررسی شد
  • واکنش باخ به دوپینگ شناگران چینی
  • بررسی عملکرد دستگاه‌های حاکمیتی در ارائه اطلاعات مورد نیاز پایگاه داده اعتباری
  • بررسی عملکرد دستگاه‌های حاکمیتی در ارائه اطلاعات مورد نیاز پایگاه داده اعتباری در کمیسیون اصل۹۰
  • شناسایی مهم ترین عامل تصادفات درون‌شهری در کردستان
  • قتل مدیر عامل شرکت پخش لوازم آرایشی با ۳۷ ضربه چاقو
  • نخاله‌های ساختمانی مهمترین عامل آسیب زا به طبیعت مهریز
  • آسیب به جوانان و جامعه با ضعف دستگاه‌های فرهنگی
  • قابلیت جدیدی از اندروید 15 برای استفاده از گوشی در تاریکی
  • باور‌های اعتقادی مهم‌ترین عامل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است