Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-27@11:16:25 GMT

برنامه های پس زمینه گوشی را نبندید!

تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۰۷۴۳۵

برنامه های پس زمینه گوشی را نبندید!

بستن دائم تمامی برنامه‌های در حال فعالیت در سیستم عامل اندروید همیشه سودمند نیست و مهندسان دلیل مشخصی برای آن بیان کرده‌اند.

به گزارش برنا؛ بسیاری از مردم تصور می‌کنند بستن مداوم برنامه‌های پس‌زمینه سیستم عامل اندروید موجب عملکرد بهتر گوشی می‌شود، ولی بررسی‌های تخصصی نشان داده است این اقدام در طولانی مدت به دستگاه آسیب زده و به‌جای افزایش سرعت موجب کاهش عملکرد مطلوب سیستم عامل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسته به نوع گوشی اندرویدی که از آن استفاده می‌کنید دو روش کلی برای مشاهده برنامه‌های فعال وجود دارد یکی از آن‌ها حرکت انگشت از پایین به سمت بالای نمایشگر و دیگری لمس کردن گزینه «مربع» در پایین صفحه است. پس از نمایش صفحه برنامه‌های در حال اجرا معمولاً گزینه‌ای به نام CLEAR ALL وجود دارد که با زدن آن تمام برنامه‌ها به طور همزمان بسته می‌شود. اما کارشناسان فناوری معتقدند نباید همه برنامه‌ها را به طور مستمر بست. از جمله دلایل بیان شده برای پرهیز از بستن دائم برنامه‌های فعال اندروید می‌توان به کاهش عمر باتری، اجرای سریع‌تر برنامه‌های موجود در پس‌زمینه سیستم عامل، باز و بستن چند باره یکی از برنامه‌های موجود در گوشی انرژی مضاعفی از سی‌پی‌یو (CPU) می‌گیرد، افزایش مصرف باتری، اپلیکیشن‌های درحال اجرا داده‌های موجود در گوشی را تحت تأثیر قرار نمی‌دهد و بسته شدن خودکار برنامه‌های بلا استفاده اشاره کرد.

 

بهترین زمان برای بستن برنامه‌های اندروید کی است؟
زمانی که یک یا چند اپلیکیشن موجود در گوشی به دلایل مختلف بسته شده باشد بستن آن‌ها ایده خوبی است و می‌تواند موجب بهبود عملکرد گوشی شود. به عبارت دیگر بستن برنامه‌های منجمد (فریز) مفید است. دیگر موقعیت مناسب برای بستن یک یا چند اپلیکیشن فعال در پس‌زمینه اندروید زمانی است که از برنامه‌ای سنگین همانند بازی‌های پرحجم و نرم‌افزار‌های گرافیکی استفاده کرده‌اید و دیگر برای چند ساعت کاری با آن‌ها ندارید.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سیستم عامل نمایشگر فناوری انرژی اندروید گوشی سیستم عامل برنامه ها پس زمینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۰۷۴۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسئولان استان متناسب با "تحقق شعار سال" برنامه‌ریزی کنند

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، اولین نشست شورای اداری شهرستان تفت در سال ۱۴۰۳ به ریاست معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری یزد و با حضور امام‌جمعه و فرماندار تفت و مدیران دستگاه‌های اجرایی و نظارتی شهرستان در محل سالن جلسات فرمانداری تفت برگزار شد.
محمدعلی شاه‌حسینی در این نشست با ابراز اینکه مخاطب اصلی رهبر معظم انقلاب در تحقق جهش تولید دولت است، بررسی راهکار‌های جهش تولید و نیز جذب حداکثری مشارکت مردم را از الزامات تحقق شعار سال دانست و اضافه کرد: همه مسئولان مرتبط موظف‌اند برنامه اجرایی دقیق و کارشناسی شده تحقق شعار سال را با لحاظ وظایف و مأموریت‌های زیرمجموعه‌های خود، تدوین و ارائه کنند.
وی با اشاره به عزم جدی استان جهت تحقق شعار سال، گفت: در این راستا در دومین روز از آغاز سال جدید ستاد سهام (ساماندهی هماهنگی اقتصاد مردمی) تشکیل و سه کمیته تخصصی «گفتمان‌سازی»، «مدل‌سازی» و «عملیاتی و اجرایی» ذیل آن تعریف شد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری یزد ادامه داد: توسعه متوازن شهرستان‌ها و پاسخ به مطالبات و درخواست‌های مردم با مشارکت خود مردم و تقویت نقش تعاونی‌ها به‌ویژه تعاونی‌های فراگیر در شهرستان‌ها و ارائه مدل‌های موفق مردمی‌سازی اقتصاد در استان از برنامه‌های حوزه اقتصادی است.
شاه‌حسینی با اشاره به تورم بالای استان یزد نیز اشاره و خاطرنشان کرد: مهم‌ترین دلیل مشکل تورم استان در زمینه اجاره‌بها است که علت آن مهاجرت بالای استان یزد است و در این زمینه استقرار صنایع در برخی دشت‌ها را ممنوع کردیم؛ ولی در حال حاضر واحد‌های نیمه تمامی وجود دارد که نمی‌توان مانع آن شد و علی‌رغم این موضوع تورم ماهانه به‌صورت محسوسی کاهش‌یافته است که نویدبخش آینده روشنی است.
وی گفت: مهم‌ترین دلیل مشکل تورم استان در زمینه اجاره‌بها است که علت آن مهاجرت بالای استان یزد است و در این زمینه استقرار صنایع در برخی دشت‌ها را ممنوع کردیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری یزد به پائین بودن نرخ بیکاری استان یزد نیز اشاره و خاطرنشان کرد: جایگاه بیکاری استان از ۲۹ به ۲ کاهش یافته است و رشد اقتصادی استان دوبرابر میانگین کشور بود و میزان سرمایه گذاری داخلی دوسال گذشته در استان یزد حدود ۵۰ همت انجام شده است و در بهبود فضای کسب و کار استان یزد جزو بهترین‌های کشور است.
شاه‌حسینی هزینه ۷ درصد و درامد ۲ درصد مردمان استان یزد بیشتر از متوسط کشور است تصریح کرد: صادرات استان یزد از مبادی گمرکی کشور تقریبا ۹۰۰ میلیون یورو است و ۶۵ هزار واحد صنفی در استان یزد مشغول به فعالیت هستند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری یزد خاطرنشان کرد: ریل‌گذاری دولت سیزدهم برای چشم‌انداز آینده استان در سند تحول یزد نوین گنجانده شده که این سند با نگاه نوآورانه و آینده‌پژوهانه در ۱۵ محور تحولی با ۱۸۰ طرح اقدامی تدوین شده است.
وی افزود: یکی از مزیت‌های استان خورشید است که در این زمینه سیاست‌گذاری شده است توسعه نیروگاه‌های خورشیدی در دستور کار قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • جزئیات کامل اندروید ۱۵ چه زمانی منتشر می‌شود؟
  • شرکت‌های تعاونی روستایی برای تحقق شعار سال، برنامه ارائه دهند
  • زورخانه در روستاهای مستعد تیران احداث شود
  • دستگیری عامل کلاهبرداری سرمایه گذاری اکسیر فارابی در یزد
  • دستگیری عامل کلاهبرداری سرمایه گذاری اکسیر فارابی
  • مسئولان استان متناسب با "تحقق شعار سال" برنامه‌ریزی کنند
  • قابلیت جدیدی از اندروید 15 برای استفاده از گوشی در تاریکی
  • جمعیت سالم عامل اقتدار هر کشور است
  • چرا ایرانی‌ها بیشتر در دام بدافزار‌ها می‌افتند؟
  • باند‌های دوم جاده‌ها در خراسان جنوبی اعتبار می‌گیرند