Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-27@11:40:49 GMT

سیستم عامل گوشی، چقدر اهمیت دارد؟

تاریخ انتشار: ۷ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۷۷۵۵۶

سیستم عامل گوشی، چقدر اهمیت دارد؟

بنابر اعلام تسک میران : با در نظر گرفتن اهمیت و کارایی گوشی های هوشمند در زندگی ما، می‌توان گفت خرید گوشی هوشمند یکی از تصمیم‌های مهم به شمار می‌آید. مشخصات متفاوت هر گوشی موبایل، براساس کاربری و بودجه‌ی شما، اهمیت پیدا می‌کند. به احتمال زیاد شما مواردی مانند پردازنده، اندازه و کیفیت نمایشگر، قدرت و تنوع لنزهای دوربین و ظرفیت باتری گوشی را چک می‌کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما سیستم عامل گوشی برای شما چقدر اهمیت دارد؟

تصور کنید دو گوشی موبایل با قیمت یکسان پیش روی شما قرار دارد. یک مورد دوربین 64 مگاپیکسلی دارد و از آپدیت اندروید 13 و رابط کاربری MIUI14 را دریافت می‌کند. گوشی موبایل دیگر، دوربین 108 مگاپیکسل دارد و سیستم عامل نسبتاً قدیمی‌ دارد. انتخاب شما کدام یک می‎‌‌باشد؟ اگر گوشی با دوربین کیفیت بالا را انتخاب می‌کنید، یا به طور کلی سیستم عامل گوشی برای شما اهمیت چندانی ندارد، تا انتهای مطلب همراه ما باشید.

از امکانات اندروید غافل نشوید

به صورت معمول، انتخاب، میان سیستم عامل اندروید و IOS اتفاق می‌افتد. اگر شما جزو افرادی هستید که شخصی سازی ظاهر گوشی موبایل برایتان جذاب است یا استفاده از برنامه ها و اپلیکیشن ها در کار و فعالیت روزمره‌ی شما ضروری است، به سراغ سیستم عامل IOS نمی‌روید. پس می‌توانید معادل یک پرچمدار آیفون را در میان پرچمداران گوشی های اندروید انتخاب نمائید.

برای مثال گوشی شیائومی 12 پرو، می‌تواند انتخاب درستی باشد. این گوشی به اندروید 13 و رابط کاربری MIUI 14 تجهیز خواهد شد. شرکت گوگل با طراحی سیستم عامل اندروید توانست جهان را تحت تأثیر قرار بدهد. امکانات، امنیت، کاربری آسان، رنگ و لعاب چشم نواز به طور کلی در اندروید یافت می‌شود. این سیستم عامل که به صورت سالیانه آپدیت جدیدی ارائه می‌دهد، همواره در حال ارتقا و بهبود تجربه‌ی کاربری می‌باشد.

برای مشاهده لیست بروز گوشی هایی که اندروید 13 را پشتیبانی می کنند روی لینک کلیک کنید.

جزئیات را نگاه کن

گوگل در دو نسخه‌ی اخیر خود به جزئیات توجه افزونی نشان داده است. شاید کاربران انتظار تغییرات بزرگ و عجیب را از هر آپدیت داشته باشند. اما به این نکته توجه داشته باشید که فناوری به سمتی می‌رود که با تغییرات کوچک، تجربه‌ی کاربری را ارتقا بدهد.

اجازه بدهید ارزش این جزیئات را با یک مثال برای شما روشن کنم. تصور کنید برای انجام یک کار بانکی مرخصی ساعتی گرفته‌اید. از محل کار خود به سمت شعبه‌ی بانک راهی می‌شوید. پس از تحمل ترافیک طاقت فرسا به بانک می‌رسید. نوبت می‌‌گیرید و در انتظار می‌نشینید تا نوبتتان برسد. به پشت باجه می‌روید و ناگهان متوجه می‌شوید که کارت شناسایی همراتان نیست. بی‌شک محدودیت زمانی به شما اجازه نمی‌دهد به خانه برگردید و مجدداً با کارت شناسایی به بانک برگردید.

حالا تصور کنید گوگل امکانی را برای شما فراهم آورده است تا تمام کارت‌های شناسایی و حتی کارت واکسن کووید خود را با همان اعتبارشان، در کیف پول مجازی اندروید همراهتان داشته باشید. این جزئیات است که لبخند شما را آپدیت می‌کند.

این ویژگی در به روزرسانی اندروید، یعنی اندروید 13 گنجانده شده است. برای مطالعه‌ی سایر مشخصات این نسخه از اندروید، کلیک کنید.

اندروید با طعم MIUI 14

MIUI رابط کاربری محبوب شیائومی است که بر اساس هر آپدیت اندروید، امکانات خود را به روز رسانی می‌کند. شیائومی به واسته‌ی این پوسته‌ی اختصاصی، رنگ و لعاب دو چندانی به اندروید بخشیده است. در آخرین نسخه های رابط کاربری 14 MIUI شاهد افزایش امکانات امنیتی مانند افزودن واترمارک به تصاویر اسناد و مدارک شناسایی بودیم. امکاناتی مانند تغییر فونت، تصاویر پس زمینه‌ی مخصوص شیائومی از ارزش های افزوده‌ی شیائومی برای اندروید به شمار می‌آیند. البته امکانات ضروری نیز وجود دارد که دسترسی به آن ها، راحتی را برای شما به ارمغان آورده و از سوی دیگر، بعد از گذشت مدتی، عدم دسترسی به این امکانات برای شما دشواری هایی را به وجود می‌آورد. یکی از این موارد بلوتوث LE می‌باشد.

بلوتوث LE به شما این امکان را می‌دهد که با چند دستگاه به یک منبع صوتی متصل شوید. به علاوه مصرف بهینه‌ی این فناوری باعث می‌شود عمر باتری گوشی و هدفون شما کاهش نیابد. یکی درگیر از کاربردهای بلوتوث LE اتصال همزمان به چندین منبع است. به این صورت که شما می‌توانید همزمان به گوشی موبایل، تلویزیون و لپتاپ متصل باشید.

با در نظر گرفتن این امکانات، آیا وقت آن نیست که هنگام خرید گوشی موبایل، به سیستم عامل آن توجه افزونی داشته باشید؟

به روز بودن سیستم عامل گوشی های هوشمند تا حد زیادی ارتباطی به قیمت گوشی ندارد. یعنی شما در هر بازه‌ی قیمتی می‌توانید گوشی هوشمندی با سیستم عامل به روز انتخاب نمایئد.

برای مشاهده‌ی گوشی های بروز، به همراه قیمت و بررسی تخصصی آنها، می توانید به سایت تسک میران (نمایندگی معتبر شیائومی در ایران) به آدرس زیر مراجعه کنید:

www.taskmiran.com

 

انتهای رپرتاژ آگهی/

منبع: تابناک

کلیدواژه: آیت الله ناصری مذاکرات وین سامانه سماح انتخابات فوتبال پیاده روی اربعین هفته دولت سیستم عامل اندروید شیائومی گوشی موبایل موبایل رپرتاژ آگهی آیت الله ناصری مذاکرات وین سامانه سماح انتخابات فوتبال پیاده روی اربعین هفته دولت سیستم عامل گوشی رابط کاربری گوشی موبایل برای شما ی گوشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۷۷۵۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

39 تغییر کاربری غیر مجاز در ساری قلع و قمع شد

به گزارش جام جم آنلاین مازندران،سید اسماعیل علوی اظهار کرد: برای حفظ کاربری اراضی کشاورزی و اجرای حکم تبصره 2 ماده 10 قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی سال گذشته 39 فقره تغییر کاریری غیرمجاز در اراضی کشاورزی شهرستان ساری قلع و قمع شد.

 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری تصریح کرد: با قلع و قمع این تغییر کاریری های غیرمجاز 228 هزار و 970 متر مربع به اراضی کشاورزی این شهرستان چرخه تولید بازگشت.

 

 وی با بیان اینکه هرگونه تغییرکاربری و تفکیک اراضی کشاورزی، ساخت و ساز و دیوارکشی در مزارع و باغ‌ها بدون اخذ مجوز از جهاد کشاورزی ممنوع است، افزود: بر اساس قانون علاوه بر قلع و قمع بنا‌های احداثی با متخلفان مطابق قانون برخورد خواهد شد. 

 

علوی گفت: ساخت و ساز در زمین های کشاورزی، امنیت غذایی را تهدید می کند و بهتر است مردم از خرد کردن اراضی زراعی و تبدیل آن به ویلا بپرهیزند و سرمایه خود را هدر ندهند. 

   

دیگر خبرها

  • ۸۴۲ هکتار از اراضی ملی به شهرک‌های صنعتی و کشاورزی واگذار شد
  • قیمت گذاری پرونده زمینهای تغییر کاربری یافته در آمل
  • پیشگیری از تغییر کاربری ۵۹ هکتار اراضی کشاورزی ساوجبلاغ
  • بهره‌برداری از حمام بیگ‌جوان چایپاره با کاربری اقامتگاه بوم‌گردی 
  • جزئیات کامل اندروید ۱۵ چه زمانی منتشر می‌شود؟
  • برخورد با متخلفین تغییر کاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی در مهریز
  • بهره‌برداری از حمام بیگ‌جوان چایپاره با کاربری اقامتگاه بوم‌گردی
  • 39 تغییر کاربری غیر مجاز در ساری قلع و قمع شد
  • قابلیت جدیدی از اندروید 15 برای استفاده از گوشی در تاریکی
  • بازسازی ساختمان بلدیه با کاربری فرهنگی